Over mij

Over mij

Mijn naam is Chris Schwencke

...en na een loopbaan als sales representative en consultant in de zakelijke dienstverlening ben ik een aantal jaren geleden begonnen met mijn bedrijf Call for business dat zich richt op het verwerven van new business voor mijn opdrachtgevers in de zakelijke dienstverlening.

Doordat mensen mij regelmatig wezen op mijn krachtige stem en ik steeds vaker te horen kreeg “...jij moet stemacteur worden!'' heb ik na een opleiding stemacteren mijn werkzaamheden uitgebreid met o.a. voiceover inspreken. Door mijn praktijkervaring in acquisitiegesprekken en 'cold calls' kan ik je voice-over script goed beoordelen op effectiviteit en tref ik intuïtief de juiste toon bij het inspreken.

Je kan mij inschakelen als stemacteur voor voice-overs bij o.a. radio en tv commercials, documentaires, bedrijfspresentaties, voice response, instore video's, instore-commercials, instructiefilms, webvideo's, instructievideo's, animaties, apps, luisterboeken, voicemails, e-learning, av-teksten, audio-tours, promo's, jingles en andere toepassingen van voice-overs. Deze opdrachten spreek ik in vanuit mijn thuis-studio.

Stemhuren.nl

Privacyverklaring
5 redenen voor Stemhuren.nl

Contact