Testimonials

Hieronder staan een aantal testimonials van tevreden klanten

Sara Swier

Projectmanager e-learning at Springer Nature


Chris spreekt regelmatig voice-overs voor ons in. Die voice-overs worden gebruikt in video's en animaties. Chris is razendsnel, zelfstandig en levert de audiobestanden kant en klaar aan. Een correctie is geen probleem en wordt snel opgelost. Zijn stem is professioneel, rustig en goed verstaanbaar.

Django Agterberg

Nightwalk Films


Chris heeft een warme, fijne stem, die toegankelijk is voor een brede doelgroep. Het is niet voor niets dat als ik een rijtje voice-over opties aan mijn klanten laat horen dat Chris veelal de eerste keuze is. Tel daar de fijne samenwerking en de professionele opnames bij op en je hebt een top voice over!

Francis Camstra

Video Producer at tasfilms.nl


Naast een goed passende stem en kwaliteit, vind ik de samenwerking met stemacteurs ook erg belangrijk en dat verliep met Chris heel prettig. Hij reageert snel, duidelijk en volgens afspraak, en hij levert uitstekende kwaliteit. Heel fijn om mee samen te werken!

Bas Oonk

Learning & Development Architect


Chris werkt al 2 jaar mee aan ons project RWE Inwerkpakketten. Een leerprogramma om werktuigkundige binnen 18 maanden in te werken op een hypermoderne kolencentrale in de Eemshaven. Chris verzorgt de voice-over bij 6 verschillende

e-learning modules. Chris is betrouwbaar, accuraat, snel en flexibel in zijn aanpak. Hij is een aimabel en vriendelijk persoon. Het is prettig om met Chris een lange periode samen te werken.

Bobbie Meijer

Junior projectmanager bij The Valley


Chris heeft voor ons een spot ingesproken voor op BNR. Wij vonden het fijn met hem te werken omdat Chris snel schakelt, flexibel is en voor de perfecte spot wil gaan. Aanrader om mee te werken!

Carl van de Wetering

Filmproducent bij VANDEPUNT. FILMPRODUCTIES


Chris heeft een aantal video's voor ons ingesproken, hij levert snel,is flexibel én klantgericht.

Joerik van Ditmarsch

Mediaschip


Chris is onze Nederlandstalige en Engelstalige stem voor farmaceutische industrie producties. Hij schakelt snel, geeft volle inzet en we zijn altijd tevreden.

Nick Bökkerink

COO and co-owner Cooler Media


Het is fijn samenwerken met Chris. Z'n opnames zijn van goede kwaliteit, hij levert altijd op tijd en hij is servicegericht. Ik kijk uit naar mooie nieuwe samenwerkingen in de toekomst!

Peer Retera

Owner Retera Studio's


Mijn ervaring met Chris roept de volgende omschrijvingen op: gedreven, kwaliteit, snel, professioneel. Chris behoort bij mijn vaste stemmen die ik mijn klanten voorstel. Door Chris zijn stem komt een animatie op een professioneel niveau die mijn klanten ook verwachten. Dank Chris!

Gerald Reimer

Co Owner bij Ennimate Uitleganimaties


Wij (Ennimate Uitleganimaties) werken al meerdere jaren met Chris samen. Hij voorziet veel van onze animaties van zijn stem. Chris denkt pro-actief met ons mee. Hij voorziet ieder project van de juiste tone of voice. Daarnaast levert Chris ook vlot op. Altijd een plezier om mee samen te werken! Chapeau!

Johan Moeskops

Owner, Studio 20 and StarwoodFilms


Als ik een A-stem nodig heb, dan kies ik qua mannenstem voor Chris. Waarom, Chris heeft een prachtige warme stem, is flexibel in stijlen en is in deze tijd qua budget interessant. Als er wat over moet is dat nooit een probleem, en Chris is snel met leveren van een schoon afgemonteerd audiobestand. Daarbij is het prettig en aangenaam werken met Chris. Zeker een aanrader.

Een aantal andere partijen waar ik onder andere mee heb samengewerkt zijn:

5 redenen voor Stemhuren.nl

Contact